Wij zijn ClearCircle, circular cleaning products.
Een Nederlands bedrijf dat een compleet circulair pakket duurzame en afbreekbare schoonmaakmiddelen voor de professionele werkomgeving ontwikkelt, produceert en rechtstreeks aan de klant levert.

MEER
OVER ONS

Onze full-service dienstverlening en ons innovatieve circulaire ‘Bag in Box’ retourprogramma maakt het makkelijk om niet alleen de werkomgeving schoon te houden maar ook een bijdrage te leveren aan een schonere wereld. Onze service scheelt u tijd én kosten en u hebt zelf geen zorgen over uw afval. Bovendien gebruiken wij uw afval weer als waardevolle grondstof voor nieuwe verpakkingen en producten.

BAG IN BOX
kitchen

Eenvoudig in gebruik

Schoonmaakproducten moeten eenvoudig, veilig en gemakkelijk te gebruiken zijn. Met onze doseerapparaten hoeft niemand meer na te denken over de juiste hoeveelheid schoonmaakmiddel.

LEES VERDER
smartphone

Realtime inzicht

Onze handige portal en App geven u real time inzicht in uw voorraad. Duurzaam schoonmaken en efficiënt voorraadbeheer is voor u altijd binnen handbereik.

LEES VERDER

Zorgeloos bijdragen
aan het verminderen
van de plastic afvalberg

UW GEMAK
kitchen

Uw afval wordt weer grondstof

Via een uniek ‘upcycle’ proces worden de verpakkingen na optimaal hergebruik verwerkt tot nieuwe relevante producten zoals sproeiflacons en werkvloeren.

LEES VERDER
kitchen

Gratis meting vaatwasser

Het opnieuw instellen van uw vaatwasser biedt u het voordeel tot 40% minder verbruik van uw vaatwasmiddel zonder verlies aan schoonmaakkracht.

LEES VERDER

ClearCircle is
duurzaam én besparend

Duurzaam heeft vele mooie kanten. Met onze slimme en efficiënte oplossingen kunt u de wereld een beetje mooier maken én uw voordeel halen uit de kostenbesparingen.

UW BESPARING